BetWinner


BetWinner webstedet har mange fordele. Der er en 100% indbetalingsbonus på op til 100 € til at starte med. Enhver, der søger efter et underholdende websted, der tilbyder sine læsere en non-stop strøm af bettingmuligheder, behøver ikke lede længere end BetWinner-webstedet. Der er masser for dig at nyde her, og kedelige øjeblikke er ikke noget, du ikke vil opleve. Alt sammen meget gode grunde til at registrere sig på dette websted

Den er fyldt til randen med yderst konkurrencedygtige odds på masser af sportsbegivenheder fra hele verden og har også et attraktivt velkomsttilbud. Nye kunder kan modtage en fantastc velkomstbonus på op til 100€. Der er også masser af andre kampagner tilgængelige på BetWinner’s hjemmeside. Webstedet kan i øjeblikket ikke tilgås i Storbritannien (forhåbentlig vil det være det i fremtiden), men kan spilles i andre lande i hele Europa. Siden giver fremragende service til sine kunder og har mange forskellige betalingsmetoder til rådighed.

Det er en hård opgave at tiltrække nye kunder til din online sportsbetting side. Der er så mange andre derude, så at friste folk ind med et fremragende velkomsttilbud er en regelmæssig begivenhed. BetWinner er ingen undtagelse fra reglen, og de, der tilmelder sig siden, kan modtage en 100% indbetalingsbonus på op til 100 €.

Det er en forholdsvis simpel øvelse, der skal udføres for at modtage dette velkomsttilbud fra BetWinner. Det hele starter ved at klikke på et af linkene på denne side, og det vil føre dig direkte til BetWinner’s hjemmeside. Nu er det tid til at registrere dig på siden,

Hold øje med registreringsboksen øverst på siden. Hvis du klikker på denne, kommer registreringsboksen frem, og du er nu få minutter fra at blive medlem af siden. For at modtage dette velkomsttilbud skal du acceptere at modtage velkomsttilbuddet om sportsbetting. Igen er dette en nem proces, du skal blot gå til siden med kontoindstillinger, som du finder i afsnittet Min konto. Alternativt kan du udføre denne opgave på siden Indbetaling.

Et andet vigtigt skridt, der skal udføres, er at bekræfte et telefonnummer. Hvis du ikke gør det, vil det betyde, at du ikke vil modtage dit velkomsttilbud. Siden kan også bede dig om yderligere ID-dokumentation, der skal fremlægges.

Det er præcis hvor meget, du indbetaler på siden, der afgør værdien af dit velkomsttilbud. Det mindste beløb, du kan indbetale, er blot 1 €, og ethvert indskud op til vil blive matchet 100% op til et maksimum på 100 €.

Du kan kun få én bonus, og der er nogle vilkår og betingelser, som du skal opfylde, ellers kan bonussen gå tabt. Den modtagne bonus skal omsættes 5x sin værdi. For at opfylde disse omsætningskrav skal du placere akkumulatorspil. Tre valg er det mindste antal, der kræves, og hvert valg skal have et odds på mindst 1,4 (2/5). Når indsatskravene er opfyldt, er det muligt at foretage en udbetaling.

Dette er et godt velkomsttilbud, og den modtagne bonus vil give dig en god start på din nye side. Gennemspilskravene er acceptable, og yderligere information om dette kan læses på vores BetWinner bonus anmeldelse side


Dette er en fremragende side at deltage på, og der vil være få kedelige øjeblikke, faktisk nok ingen overhovedet, når man tænker på det travle sportsprogram. Det handler ikke kun om at satse på sport hos BetWinner. Du vil også opleve at kunne besøge deres spændende casino med masser af gode spil til at forsøge at få nogle gevinster på. Der er også bingo, Esports, Toto og poker også. Selvom der sker meget på siden, er navigation ikke noget problem her. Hvis du ikke er sikker på noget på siden, er der masser af hjælp til rådighed. Betting på denne side er en enormt fornøjelig oplevelse.

BetWinner Beskrivelse


BetWinner er en fantastisk side at deltage på, og det er tydeligt lige fra det øjeblik, du ser, hvor meget der sker der. Det er nemt at registrere sig hos, og kort efter du har tilmeldt dig, vil du kunne få adgang til deres velkomsttilbud på op til

Markit Holdings ejer dette websted, og deres registrerede kontor kan findes i Limassol, Cypern. Siden drives af Orakum N.V. Når du tilmelder dig en side af denne art, er det vigtigt, at de har en licens. Det er tilfældet her med en Curacao licens, der er i besiddelse af en Curacao licens. Det betyder, at de har været nødt til at gennemgå tests for at modtage denne, og de har nogen, der sikrer, at alt bliver udført på en god og korrekt måde.

Der er et stort antal sportsbegivenheder (og også andre begivenheder), som tilbydes af siden på daglig basis. Der er ingen helligdage eller fridage her! Begivenhederne dækkes på global basis på alle tidspunkter af dagen.

De tilbyder deres kunder også nogle fremragende kampagner, som kan tilføje til det overskud, du forhåbentlig vil lave på siden (mere om dem senere i denne BetWinner anmeldelse). Alt du skal gøre er blot at klikke på et af linkene på denne side, og det vil ikke vare længe, før du er medlem af siden.

Betalingsmetoder


Det er altid nyttigt for en hjemmeside at tilbyde et godt antal forskellige betalingsmetoder til sine kunder. BetWinner udmærker sig på dette område med en bred vifte af tilgængelige betalingsmetoder.

De tilbyder de sædvanlige betalingsmetoder som Visa og Mastercard. Så er der et godt antal E-wallets, herunder Jeton Wallet, Pay4Fun, Perfect Money og Skrill. Neteller kan også bruges, og der er mange forskellige kryptovalutaer, der kan bruges til at foretage indskud på din konto.

Siden har masser af detaljer om de betalingsmetoder, der kan bruges. Dette omfatter de mindste og maksimale indskud, der kan foretages, og også hvor lang tid det vil tage for udbetalinger at vende tilbage til din konto.

BetWinner Desktop side


Dette er et websted, der har masser af væddemålsmuligheder, så du skal ikke tøve med at udfylde deres registreringsformular. Det sidste, du ønsker at se, er en rodet side. Der står du og er desperat efter at sætte et væddemål, og du kan ikke finde den relevante side. Det er et mareridt, som du simpelthen ikke vil have, når du besøger BetWinner-webstedet.

Dette er et veldesignet websted, og hvis du elsker farven grøn, så er dette noget for dig. Du skal bare scrolle dig nedad på forsiden, og du vil se en lang liste over de begivenheder, der er på vej. Klik på den relevante sport, og listen over spil vil blive vist. Ikke bare en spilleliste, men komplet med de vigtigste odds for begivenhederne.

En af de mest brugte sider er den, der indeholder oplysninger om de livekampe, der finder sted. Du skal blot kigge efter den, du vil spille på, og klikke på den for at få den fulde liste over odds for et stort antal markeder til at dukke op. Nederst på livesiden er der et længere dokument, der fortæller dig alt om livevæddemål, og det er virkelig meget nyttigt.

Endnu bedre er det, at du kan oprette din egen liste, så hvis der kun er nogle få spil, som du ønsker at satse på, kan du bruge MultiLive-siden til at oprette denne liste, hvilket er meget nyttigt.

Siden har en hel side dedikeret til de mange kampagner, som de har på tilbud. Dette omfatter en hel række kampagner og bonusser til alle områder af det actionfyldte websted.

Listen over sektioner fortsætter med områder, der dækker alle vilkår og betingelser for hjemmesiden og hvordan man får adgang til mobilversionen af hjemmesiden (mere om det senere i denne anmeldelse). Nede til højre på siden er der den spilleseddel, som ingen hjemmeside kan være uden. Der er også flere detaljer om nogle af de kampagner, der er tilgængelige på BetWinner-siden, og dem vil du ikke gå glip af.

BetWinner Online regler


Når du har modtaget det fremragende velkomsttilbud, som dette websted har, vil du være ivrig efter at begynde at spille. Vi kan måske ikke altid lide dem, men regler er der for at blive overholdt. Det er tilfældet på denne BetWinner side, og hvis du ikke overholder dem, kan det koste dig dyrt. Siden dækker masser af sportsgrene, og hver af dem har deres eget sæt regler.

Siden har en hel sektion, der fortæller dig om de regler, der er på plads. Du skal gå til bunden af siden og den første kolonne for at finde et link til den side med vilkår og betingelser, som sitet har.

Dette afsnit ser på de forskellige sportsgrene og beskriver de regler, der gælder for dem. Der er mange forskellige regler, der er i kraft. For eksempel er et væddemål på golf meget forskelligt fra et væddemål på en tenniskamp.

Reglerne er måske ikke den mest spændende læsning, du får i år, men den er vigtig. Er du helt sikker på, hvad der sker, hvis du placerer på en første målscorer i en fodboldkamp, men dit valg sidder på udskiftningsbænken, når det første mål bliver scoret?

Hvad sker der, hvis en boksekamp, som du allerede har placeret et væddemål på, bliver udsat. Regelsektionen på webstedet løser disse problemer for dig. Hvis du stadig er i tvivl, er der masser af anden hjælp at hente på BetWinner-webstedet. Det er godt at se, at der gives så meget hjælp.

BetWinner Sports: Tilbuddet


BetWinner tilbyder sine kunder et fantastisk antal begivenheder at spille på, så tilmeld dig med det samme… Der er næsten 30 forskellige sportsgrene at placere væddemål på. Dette spænder fra fodbold og tennis til floorball og bandy. Uanset tidspunktet på dagen vil du finde masser af spillemuligheder til rådighed.

De sportsgrene, der er dækket på BetWinner-webstedet, er:

 • Amerikansk fodbold
 • Basketball
 • Volleyball
 • Ishockey
 • Golf
 • Boksning
 • Håndbold
 • Ishockey
 • Baseball
 • Fodbold
 • Bordtennis
 • Biathlon
 • Aussie Rules fodbold
 • Bandy
 • Cricket
 • Snooker
 • Formel 1
 • Cykling
 • Tennis
 • Skispringning
 • Curling
 • Floorball
 • Inline-hockey
 • vandpolo
 • Motorsport
 • Olympiske lege
 • Verdensmesterskaber

Typer af væddemål hos BetWinner


På et tidspunkt var der et begrænset antal væddemål, som du kunne placere. Nu er der matchest at satse på på alle tidspunkter af dagen, når du tilmelder dig hos BetWinner. De har over 100 forskellige markeder, som du kan forsøge at lave en fortjeneste på.

Det mest ligetil væddemål, der kan placeres, er et enkeltspil med gevinst. Det betyder, at du placerer et væddemål på et valg, f.eks. at Real Madrid vinder La Liga i denne sæson. Hvis de vinder, så får du et afkast, hvis de ikke vinder, så er din indsats tabt.

Det er også muligt at placere en win double. Dette kræver, at der foretages to valg, og igen skal begge dele vinde, for at du kan få et afkast. Du kan blive ved med at tilføje valg, og de mulige afkast vil blive ved med at stige. Oddsene for, at du får et afkast, vil dog falde.

Det er en god idé at placere hvervejs-spil. Det kræver, at dit valg skal placeres i stedet for at vinde. Så hvis Real Madrid skulle slutte på andenpladsen, vil du få et vist afkast på dit spil. Each-way-spil på valg med høje odds kan skabe et overskud, selv hvis de ikke vinder. Det er vigtigt, at du tjekker vilkårene og betingelserne for at se, hvor højt dit valg skal placeres for at få et afkast.

Systemspil som Lucky 15 er også tilrådeligt. Lucky 15 (et af mange tilgængelige) indebærer fire valg og 15 væddemål, der skal placeres. Bare en enkelt sejr vil give dig et afkast i denne type spil.

Der er så mange markeder at satse på, og de omfatter alt fra antallet af point i en amerikansk fodboldkamp til hvor mange sekser der bliver slået i en cricketkamp. Det er også muligt at placere ante post-spil på fremtidige begivenheder. Det betyder, at du kan placere et væddemål på begivenheder som VM, der ikke engang finder sted før 2022.

BetWinner fodboldvæddemål


Fodbold er den mest populære sport at satse på, og det er også tilfældet her på BetWinner-siden. Et kig på det store antal begivenheder, der er dækket over hele verden, illustrerer dette faktum. De dækker ligaer i massevis, hvilket giver deres kunder masser at spille på i løbet af dagen, så det er en god idé at tilmelde sig hos dem nu.

Det er alt sammen anderledes end i de dage, hvor man ville have grinet ad tanken om at satse på en tyrkisk kamp i en lavere liga. BetWinner dækker ikke kun de bedste ligaer fra hele verden. For at sikre, at der er et konstant flow af kampe at spille på, dækker BetWinner også reservekampe og ungdomskampe.

Så er der de markeder, som du kan satse på. Ved at satse på en fodboldkamp på denne side kan du forsøge at få en vinder på, hvor mange mål der bliver scoret i første halvleg, vil der blive vist et rødt kort eller hvem der scorer når som helst i kampen. Det gør det til en fantastisk oplevelse at spille på fodbold hos BetWinner.

Live-væddemål


Det er en spændende oplevelse at følge en kamp, mens den finder sted. Selv en kamp, der er målløs sidst i anden halvleg, kan give spænding for dem, der har satset på den. Vil det korrekte spil på 0-0 komme op? Vil væddemålet om første målscorer stadig have en chance for at blive en vinder? Alt kan ske i livebetting.

De odds, der tilbydes af BetWinner, vil hele tiden ændre sig under kampen. Det hele afhænger af, hvad der sker på banen. Scoring af et mål, et forsøg, et forsøg, en wicket, der bliver taget, alt dette vil få oddsene til at ændre sig dramatisk. Det er en spændende oplevelse, så bliv medlem af BetWinner og vær med i alt det sjove.

Du er ikke længere i den situation, hvor du placerer et væddemål før kampen og bare håber, at dit valg giver dig overskud. Nu kan du satse under hele kampen og sætte flere væddemål i et forsøg på at få et godt afkast af din indsats.

Hvis du kan se selve kampen, så er det endnu bedre. Der er også mulighed for at indløse dine væddemål og få et afkast af din indsats, før begivenheden når sin naturlige afslutning. Vi vil have mere om dette senere i denne anmeldelse, men det er unødvendigt at sige for øjeblikket, at dette er en funktion, der vil få dig til at sidde på kanten af dit sæde med din finger svingende over udbetalingsknappen for at beslutte, om det er tid til at afslutte dit væddemål eller lade det fortsætte.

Hvad er godt ved BetWinner


Det massive antal betting-muligheder, der er til rådighed, er denne hjemmesides stærkeste punkt. Du er på et site for at placere væddemål, og der er en konstant strøm af spilmuligheder tilgængelige på en lang række sportsgrene. Læg dertil deres imponerende velkomsttilbud, så vil du elske at blive medlem af sitet. Det er ligegyldigt, om det er tidligt om morgenen, om eftermiddagen eller om aftenen, så har dette site masser for dig at placere indsatser på.

BetWinner Kampagner


Hold øje med Dagens akkumulator, for hvis den, der tilbydes af BetWinner-siden, vinder, får du forhøjet oddset med 10%. Bonusmidler kan ikke bruges på dette væddemål, men det vil give dig et smil på læben, hvis det vinder. Alle detaljer om, hvordan denne kampagne fungerer, findes på BetWinners hjemmeside.

Hver måned er der Sports/Live Bonus. Hvor meget der tilbydes, bestemmes af hjemmesiden. Der er 20 præmier på højkant (10 for væddemål på sport og 10 for live-spil), og det gives til de 20 spillesedler med de højeste odds. Den modtagne bonus skal være placeret på valg med odds 1,9 (9/10) eller højere. Flere detaljer om denne velkomstoffer kan læses på vores BetWinner bonusside.

Et Advancebet tilbydes til de kunder, der har uafviklede væddemål på deres konto. Dette kan bruges på live sportsbegivenheder eller begivenheder, der skal starte inden for de næste 48 timer. Igen er de fulde vilkår på hjemmesiden med et eksempel. Dette er ikke den letteste kampagne at forstå fuldt ud.

100% Bet Insurance er også tilgængelig på dette websted. Dette gælder både for enkelt- og akkumulatorspil. Hvis dit væddemål taber, vil den forsikrede del af væddemålet blive refunderet. Forsikringen koster dig dog noget i første omgang. For eksempel koster et 100 % forsikret væddemål på 10 € 5 €.

BetWinner kundeservice


Der sker så meget på en side af denne art, som du vil opdage, når du har tilmeldt dig hos dem. Det er derfor vigtigt, at der er en god mængde hjælp til rådighed for medlemmerne af siden. Det er heldigvis situationen hos BetWinner. De tilbyder deres kunder masser af hjælp, især i den lange sektion med vilkår og betingelser på siden.

Hvis du har en forespørgsel om reglerne for en bestemt sport eller hvordan en bonus eller kampagne fungerer, så er der hjælp at hente. Hvis de tilgængelige oplysninger ikke fuldt ud besvarer din forespørgsel, så er der mere hjælp tilgængelig.

Nede i det nederste højre hjørne af skærmen findes ikonet for Live Chat. Tryk på dette, og du kan chatte med en medarbejder. Forhåbentlig vil din forespørgsel nu blive besvaret i løbet af kort tid.

Hvis det er spørgsmål om teknisk support, som du har brug for svar på, kan du sende en e-mail til dem på [email protected] Alternativt kan du ringe til dem på +44 20 3808 8565.

Registrering hos BetWinner


For at kunne nyde godt af alle de lækkerier, der tilbydes på BetWinner-siden, skal du blive medlem af siden. Dette tager dig ikke lang tid, og de spørgsmål, der stilles i registreringsprocessen, er nogle af dem, som du vil være blevet stillet, når du tilmelder dig andre sider. Nedenfor viser vi dig de trin, der kræves af dig for at blive medlem af BetWinner-webstedet.

BetWinner tilmelding: Sådan åbner du en konto


Det vil ikke tage lang tid at tilmelde dig Betwinner-siden. Her er de trinvise handlinger, der er nødvendige for at blive medlem af siden.

Klik på linkene på denne side, og dette vil føre dig til BetWinner-webstedet. Registreringsknappen er øverst på BetWinner-hjemmesiden.
Ved at bruge denne kommer du til registreringsboksen. Nu skal du blot udfylde registreringsformularen, og dette vil være med detaljer som dit navn, telefonnummer, hjemmeadresse, brugernavn og adgangskode. Sørg for, at de oplysninger, du giver siden, er korrekte. Upræcise oplysninger kan give problemer i fremtiden.
Bekræft din nye BetWinner-konto ved at bekræfte dit telefonnummer og/eller sende yderligere beviser på dit ID, hvis sitet anmoder om det… Det er vigtigt at verificere din konto af flere grunde. Du skal bevise over for sitet, at du er gammel nok til lovligt at spille på BetWinner-siden. Dette er et vigtigt skridt i forsøget på at reducere antallet af mindreårige spillere. Du kan bekræfte din konto på dette websted ved at bekræfte dit telefonnummer, men der kan være andre former for dokumentation, som skal sendes til webstedet.


BetWinner-app


Der er så meget at tilbyde på dette websted, herunder deres fantastiske velkomsttilbud. Du vil have lyst til at spille det så meget som muligt. Det er derfor vigtigt at kunne få adgang til siden på dine mobile enheder for at kunne gøre dette.

På tidspunktet for at skrive dette preview har BetWinner-webstedet ikke en app, der kan downloades. Du skal dog ikke bekymre dig, for der findes en mobil version af BetWinner-siden. Hvis du kigger nederst på siden, vil du se et link til dette i den sidste kolonne.

Den gode nyhed er, at når du bruger denne mobilversion af siden, vil du have alle de almindelige funktioner, som findes på desktop-versionen. Hvis du ønsker at følge med i alle de seneste begivenheder og placere væddemål eller foretage finansielle transaktioner, kan alt dette udføres på mobilversionen.

Casino tilbud


Der er så meget at tilbyde på dette websted, og væddemål på sport er blot toppen af isbjerget. Hvis du er en fan af casinospil, så vil du være en konstant besøgende på det fremragende casino, som de har på BetWinner.

Du kan f.eks. forsøge at få det vigtige tal på roulettehjulet. Så igen kan du håbe på, at det næste kort, der trækkes, vil gøre dig til en vinder, når du spiller enten roulette, baccarat eller poker. Siden har også et live casino med dealere, som du kan interagere med. Casinoet har også et fremragende udvalg af slotspil, som du vil elske at spille.

Der er et velkomsttilbud, hvor du kan få en 100% matchet indbetaling på op til €300. Dette er underlagt et gennemspilskrav på 28x det kombinerede beløb af dit indskud og din bonus. For at opfylde omsætningskravet skal du satse på udvalgte spilleautomater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *